Ποδόσφαιρο

Ανδρικά Ποδοσφαιρικά παπούτσια

Ανδρικά παπούτσια για ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικά αθλητικά παπούτσια απο τα πιο μεγάλα Brands για κάθε επιφάνεια, χλοοτάπητα, κλειστό γήπεδο, συνθετικό γρασίδι, χώμα, δρόμο.

Αν κάποια αθλητικά παπούτσια εξελίσσονται περισσότερο αυτά είναι σίγουρα τα ποδοσφαιρικά αφού θα πρέπει να ακολουθούν αρτια τις κινήσεις του σώματος και να αλληλεπιδρούν με το έδαφος αλλά &  τη μπάλα.

Έτσι θα βρείτε δερμάτινα και συνθετικά παπούτσια για ιδανική επαφή και αλληλεπίδραση με τη μπάλα, μεγάλη ανθεκτικότητα και τέλεια πρόσφυση στο πάτημα
Παπούτσια με κούφιες τάπες ή χαμηλής πυκνότητας για ακόμα μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία σε πέλμα και φτέρνα, παπούτσια με ενίσχυση της πίεσης στο μπροστινό μέρος και παροχή ομοιόμορφης πίεση στις τάπες.

Το ακόμα πιο αξιοπρόσεκτο είναι οτι οι εταιρίες σχεδιάζουν ποδοσφαιρικά παπούτσια για κάθε θέση ξεχωριστά ωστε να ενισχύωνται οι δεξιότητες και το ταλέντο του κάθε ποδοσφαιριστή δίνοντας καλύτερη αίσθηση & έλεγχο της μπάλας.

Η αγορά ποδοσφαιρικού παπουτσιου απαιτεί γνώση διάβασμα και εμπειρία και σίγουρα μεγάλη συλογή για να βρούμε σίγουρα αυτό που ψάχνουμε.

Προβολή 1–5 από 435 αποτελέσματα