Μπάσκετ

Ανδρικα παπουτσια μπασκετ

.
ανδρικα παπουτσια μπασκετ
Ανδρικα παπουτσια μπασκετ. Εφτασαν τα νέα σχέδια.

Παπούτσια μπάσκετ με αεροσολα και υδρόσολα και όλα τα υψη. Χαμηλά, ψηλά και ημίμποτα παπούτσια μπάσκετ . Το μεσαίο παπούτσι μπάσκετ ειναι για τους άνδρες το πιο δημοφιλες αφου και προστατευει το πόδι από τραυματισμους αλλα και παρέχει ελευθερία κινήσεων.

Στα ανδρικά μπασκετικά παπούτσια η σόλα πρέπει να παρέχει ιδανική στήριξη και να προλαμβάνει την ολίσθηση και φυσικά να αποροφά την ενέργεια από τα άλματα και τους κδραδασμους ενώ πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει μια μεγάλη γκάμα κινήσεων και βημάτων.

Τα μπασκετικά παπούτσια μπορούν να διαθέτουν πλήθος επιμέρους στοιχείων που τα καθιστουν απαραίτητα. Ενδειτικά: ενσωματωμένο ιμάντα που στηρίζει το πόδι κατά τη διάρκεια των αγώνων, σόλες σε δίαφορα σχήματα για εξαιρετική πρόσφυση, ενδιάμεση σόλα , φτερό στα πλάγια για επιπλέον πλευρική στήριξη κλπ.

Βρες εδώ ανδρικά μποτάκια μπάσκετ με αφρώδες πάτο και πολύ καλό δέσιμο στον αστράγαλο, μπασκετικά μποτάκια με αερόσολα, ημίμποτα μπάσκετ με αεροσόλες και χαμηλά παπουτσια μπάσκετ σε όλες τις μάρκες. Ό,τι μπασκετικό αθλητικό παπούτσι θέλεις υπάρχει στα προιόντα των συνεργατών μας.

Προβολή 1–5 από 157 αποτελέσματα