Εκτύπωση

Γυμναστηριακοί τύποι τύποι . Μέρος πρώτο, O/Η Nάρκισος

02 Αύγουστος 2015. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Γυμναστηριακοί τύποι Μια από τις πιο συνηθισμένες και ευρέως συναντημένες κατηγορίες ασκούμενου στα γυμναστήρια όλου του κόσμου , θα μπει στο μικροσκόπιο μας σήμερα .

Ο/η νάρκισσος λοιπόν , μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε , ως ο 'γόης" η η 'ωραία" του σχολείου , γνωρίζοντας πάντα , πως είχε αρκετές κατακτήσεις στο άλλο φύλο , γιατί πάντα πρόσεχε τον εαυτό του/της , πάνω από τον μέσο όρο , και έτσι συνέχισε να είναι . Συνήθως οικονομικά εύρωστος , με προσεγμένο ντύσιμο , με γνωστές φίρμες οίκων μόδας να απαρτίζουν τις επιλογές , σε κάθε έξοδο , και περίσταση , χρώματα και αξεσουάρ που ακολουθούν πάντα τις διεθνείς προσταγές της μόδας και κατά βάση , συνδυασμένο με ανάλογου βεληνεκούς υπόδημα , τολμώντας πάντοτε στην διαφορετικότητα . Η γνωριμία του/της νάρκισσου , με τον χώρο της γυμναστικής , είναι μια καθαρά 'τυχαία υπόθεση' , από κάποιον τύπο της παρέας , καθώς ποτέ έως τώρα δεν είχε απασχολήσει το μυαλό του/της γιατί δεν είχε δημιουργηθεί η ανάγκη να ασχοληθεί με το σώμα του , μιας και τον...ικανοποιούσε απόλυτα οπτικά .

Ο/η νάρκισσος μας λοιπόν , είδε την νεοεισερχόμενη νόρμα της γυμναστικής στην ζωή του/της , σαν μια πιθανότητα κερδίσματος ακόμα περισσότερων βλεμμάτων και εντυπώσεων επάνω του/της . Ξέρει καλά πως με τον έναν η με τον άλλο τρόπο , αρέσει στους άλλους , αλλά πιο πολύ απ όλα , του αρέσει να αρέσει στον ίδιο του τον εαυτό . Τελικός αποδέκτης του , πάντοτε ο καθρέφτης , και το βλέμμα του , που διαρκώς και αενάως , σκανάρει κάθε γωνία της ύπαρξης του .

Συνήθως στον χώρο που πραγματοποιεί την γυμναστική του , επικρατεί μια ιδιαίτερη ακαταστασία , από βαράκια , μπάρες , στρώματα , λάστιχα , μιας και ο φίλος/φίλη μας , πολλές φορές επιλέγει να πραγματοποιεί διαρκώς επαναλήψεις , σε όλες τις μυϊκές ομάδες του κορμού ,'κοφτά' , προκειμένου και να οδηγηθεί σε αυτό το ιδιαίτερο 'μετά-γυμναστικό μυϊκό πρήξιμο' (After W/T Pump) , όσο το δυνατόν πιο έντονο και φυσικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα . Θα τον/την πάρει συχνά το βλέμμα μας , περιπλανώμενοι στον χώρο του Fitness Hall , να πιέζει το χέρι κρατώντας αντίσταση με το ανάποδο , η φουσκώνοντας την πλαϊνή διάταξη των θωρακικών μυών , η σε πιεστική στήριξη του κορμού από τα κάτω άκρα , προκειμένου να διαγράφεται η κυρτότητα του τετρακέφαλου , με την χαρακτηριστική ύπαρξη δε , ενός "κρυφού χαμόγελου" , εάν και εφόσον , το αποτέλεσμα που αντικρίζει στον καθρέπτη , ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα που περιμένει και για το οποίο κοπιάζει .

Φυσικά και... δραματικά μικρότερης σημασίας ,οι διορθώσεις από τον υπεύθυνο trainer/γυμναστή/ προπονητή ή προς αποφυγή τραυματισμού του/της , δραματικά μικρότερης σημασίας και τα βλέμματα από το άλλο φύλο που καταλήγουν επάνω του/της με παικτική η ερωτική διάθεση για γνωριμία , και δραματικά μικρότερης σημασίας οι διάφορες χημικές ουσίες που κατακλύζουν συνήθως το αίμα του/της με απολυτό στόχο την επίταση του αποτελέσματος και τέρψη των οφθαλμών . Μοναδική σημασία , η πληρότητα , έκταση , γέμισμα , και συμμετρία στο έπακρο των μυϊκών του/της ομάδων .

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ - Κάμψεις Δικέφαλων με αλτήρες ( εννοείται πως εκτελείται με το σώμα στο πλάι για να διακρίνεται ξεκάθαρα η γάστερα) .

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΚΑΤΖΕΤ - Multimedia Κινητό με πολύ καλή κάμερα , για να αποθανατίζει την εξέλιξη , με ημερομηνιακή αρχειοθέτηση.

Χαραλαμπίδης Γιώργος
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Licenced Fitness Group & Personal Trainer M.Sc Physical Education & Sports Nutrition at Leeds Uni/ M.Sc. F.T.P. International Sports Science Association , B.A.
ΜΕΛΟΣ  / Ε.Ι.Ε.Π / ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.
Πολυχώρος YUPIYANNA Gym , Beauty Health & Wellness Center, Τήνος 2283025170
Πειραιάς Πλάτωνος 112 Κερατσίνι 2104006938


 

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip