Εκτύπωση

Πόνος μετά την προπόνηση;

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 22:46. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Πόνος μετά την προπόνηση;Πόσες φορές ,αλήθεια ,σας έχει τύχει να παρακολουθήσετε κάποιο είδος προπόνησης, π.χ. βάρη, ομαδικά μαθήματα, ομαδικά αθλήματα κτλ, και την επόμενη ή ακόμη και την μεθεπόμενη μέρα να νιώθετε πως με δυσκολία το σώμα σας υπακούει από το μυϊκό πιάσιμο;;; Σίγουρα έχει τύχει στον καθένα

Εκτύπωση

10 Συχνές ερωτήσεις αθλουμένων

Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 22:51. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

10 Συχνές ερωτήσεις αθλουμένωνΜόλις πήρατε την απόφαση...: «Δευτέρα ξεκινάω γυμναστική, τελείωσε!». Η Δευτέρα έφτασε, περάσατε την είσοδο του γυμναστηρίου, πραγματοποιήσατε την προπόνηση της ημέρας σύμφωνα με την καθοδήγηση του προπονητή κι εκεί ακούγεται η ερώτησή του...:

Εκτύπωση

Επιλέξτε αθλητικά παπούτσια σωστά

Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 19:31. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Επιλέξτε αθλητικά παπούτσια σωστάΠαρόλο που το σωστό αθλητικό παπούτσι μππορεί να μην αυξάνει τόσο την αθλητική μας απόδοση, είναι σίγουρο ότι βοηθάει στην αποφυγή δυσάρεστων ενοχλήσεων ή ακόμη και τραυματισμών. Ας δούμε κάποια ακόμη λεπτά σημεία που πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά αθλητικού παπουτσιού.

Εκτύπωση

Χριστουγεννιάτικο 10′ Minute fitness

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 11:01. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση


Χριστουγεννιάτικο 10′ Minute fitnessΣύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους, γνωστή φίρμα συμπληρωμάτων διατροφής, παρατηρήθηκε ότι η υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού τις ημέρες των εορτών, μπορεί να κάνει τα κιλά που παίρνουμε να μείνουν μαζί μας μέχρι και τέσσερις μήνες.

Εκτύπωση

Οι ρυθμοί της ζωής επιβάλουν ...PILATES!

Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016 22:46. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

 Οι ρυθμοί της ζωής επιβάλουν Ι   ...  PILATES!Ώρα...πολύ πρωινή και πρέπει γρήγορα να σηκωθείς και να ντυθείς, να φτιάξεις γρήγορα το πρωινό και τα πραγματά σου, να μπεις γρήγορα στο αμάξι -οπου θα οδηγήσεις γρήγορα και καμπουριασμένα καθώς δεν έχει ανοιξει ακόμη το μάτι!-, να φτάσεις στο γραφείο τρέχοντας με την τσάντα κρεμασμένη στον ένα ώμο και να πιάσεις γρήγορα δουλειά συνήθως μπροστά σ'ένα γραφείο κι εναν υπολογιστή ή σκημένος-η πάνω από μια χειρονακτική εργασία για ατελείωτες πλέον ώρες λόγω των συνθηκών.

Εκτύπωση

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, τι;

Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 21:41. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, τι;Οι διακοπές του καλοκαιριού έχουν λάβει τέλος και αν επιμένεις να σκέφτεσαι τι καλά που ήταν κι ότι χρειαζόσουν λίγο ακόμη, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι έχουμε αρκετό καιρό ακόμη. Ωραίο το κολύμπι στα πεντακάθαρα νερά, οι μπυρίτσες και τα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Τι γίνεται όμως τώρα, που θα πρέπει ο καθένας μας να επιστρέψει στο πόστο του;

Εκτύπωση

Yπάρχουν κοινές ασκήσεις για τα δυο φύλα;

Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 20:58. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση


Yπάρχουν κοινές ασκήσεις για τα δυο φύλα;Τι πρέπει να προσέχουν περισσότερο οι άντρες και τι οι γυναίκες κατά την άσκηση; Υπάρχουν κοινές ασκήσεις;

5 TIPS...

...για άντρες

Εκτύπωση

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στη θάλασσα

Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 19:24. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στη θάλασσαΠέρα από χαλάρωση και άντληση θετικής ενέργειας, οι εξορμήσεις στην παραλία μπορούν να συνδυαστούν με κολύμπι και ασκήσεις ενδυνάμωσης του μυοσκελετικού και καρδιοαναπνευστικού μας συστήματος. Ο φυσιοκοθεραπευτής προτείνει.

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip