Εκτύπωση

Άσκηση για όλες τις Εποχές του Χρόνου

Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 15:59. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Άσκηση για όλες τις Εποχές του ΧρόνουΕίναι κοινώς αποδεκτό ότι η συστηματική άσκηση (τουλάχιστον 30 λεπτά ημερησίως για τους ενήλικες και 60 για τα παιδιά) έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Συνεπώς, θα πρέπει κάθε μέρα να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε έναν ελάχιστο χρόνο κίνησης και να βρίσκουμε εναλλακτικές για τα όποια εμπόδια συναντάμε.

Εκτύπωση

3 Λάθη που δεν ξέρεις ότι κάνεις για απώλεια λίπους

Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017 22:47. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

3  Λάθη που δεν ξέρεις ότι κάνεις για απώλεια λίπους«Απώλεια λίπους», μία φράση που και μόνο στο άκουσμά της προξενεί σε όλους μεγάλη βαρύτητα όσο αφορά τους γυμναστικούς στόχους. Για τους περισσότερους ασκούμενους έχοντας άγνοια της φυσιολογίας της άσκησης και της διατροφής, η απώλεια λίπους φαντάζει στο ότι δεν θα πρέπει να καταναλώνεται τίποτε άλλο παρά μόνο κοτόπουλο και βραστά λαχανικά ενώ θα πρέπει να περνούν ώρες ατελείωτες καθημερινά σε διάφορες μορφές άσκησης.

Εκτύπωση

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, τι;

Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 23:39. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, τι;Οι διακοπές του καλοκαιριού έχουν λάβει τέλος και αν επιμένεις να σκέφτεσαι τι καλά που ήταν κι ότι χρειαζόσουν λίγο ακόμη, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι έχουμε αρκετό καιρό ακόμη. Ωραίο το κολύμπι στα πεντακάθαρα νερά, οι μπυρίτσες και τα κοκτέιλ δίπλα στο κύμα. Τι γίνεται όμως τώρα, που θα πρέπει ο καθένας μας να επιστρέψει στο πόστο του;

Εκτύπωση

4 fitness trends που θα σε κάνουν να..τα χάσεις!

Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 17:07. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

sxoiniaΠοιες ,αλήθεια, είναι οι τάσεις στο γυμναστικό χώρο που υπόσχονται πολύ ιδρώτα, σμιλεμένο και δυνατό σώμα και μέγιστη ενεργοποίηση του μεταβολισμού; Τέσσερις φαίνεται να είναι οι πρωταθλητές των καύσεων που...αν τους ακολουθήσετε θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Εκτύπωση

5 Tips για να κρατηθείτε σε φόρμα στις διακοπές!

Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 18:07. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

 5 Tips για να κρατηθείτε σε φόρμα στις διακοπές!Όλο το χρόνο περιμένουμε τη στιγμή των διακοπών όπου επιτέλους θα ξεκουραστούμε, θα βρούμε χρόνο για χαλάρωση και φόρτιση μπαταριών αλλά δυστυχώς και αφορμή για διατροφικές κραιπάλες και αποχή από το γυμναστήριο που συνήθως μας κάνουν να επιστρέφουμε με 2-5 κιλά παραπάνω αλλά και τους χειμερινούς προπονητικούς κόπους μας σχεδόν χαμένους!

Εκτύπωση

Πόνος μετά την προπόνηση;

Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 22:46. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Πόνος μετά την προπόνηση;Πόσες φορές ,αλήθεια ,σας έχει τύχει να παρακολουθήσετε κάποιο είδος προπόνησης, π.χ. βάρη, ομαδικά μαθήματα, ομαδικά αθλήματα κτλ, και την επόμενη ή ακόμη και την μεθεπόμενη μέρα να νιώθετε πως με δυσκολία το σώμα σας υπακούει από το μυϊκό πιάσιμο;;; Σίγουρα έχει τύχει στον καθένα

Εκτύπωση

10 Συχνές ερωτήσεις αθλουμένων

Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 22:51. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

10 Συχνές ερωτήσεις αθλουμένωνΜόλις πήρατε την απόφαση...: «Δευτέρα ξεκινάω γυμναστική, τελείωσε!». Η Δευτέρα έφτασε, περάσατε την είσοδο του γυμναστηρίου, πραγματοποιήσατε την προπόνηση της ημέρας σύμφωνα με την καθοδήγηση του προπονητή κι εκεί ακούγεται η ερώτησή του...:

Εκτύπωση

Επιλέξτε αθλητικά παπούτσια σωστά

Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 19:31. Αναρτημένο Φυσική κατάσταση

Επιλέξτε αθλητικά παπούτσια σωστάΠαρόλο που το σωστό αθλητικό παπούτσι μππορεί να μην αυξάνει τόσο την αθλητική μας απόδοση, είναι σίγουρο ότι βοηθάει στην αποφυγή δυσάρεστων ενοχλήσεων ή ακόμη και τραυματισμών. Ας δούμε κάποια ακόμη λεπτά σημεία που πρέπει να προσέξουμε κατά την αγορά αθλητικού παπουτσιού.

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip