Εκτύπωση

Πώς τα παιδιά επιλέγουν αθλήματα;

Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2016 19:19. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Πώς τα παιδιά επιλέγουν αθλήματα;Το καλύτερο άθλημα για ένα παιδί είναι αυτό που βρίσκει διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Οι παράγοντες που συνδέονται με την επιλογή αθλήματος είναι αρκετοί και σχετίζονται είτε με το παιδί, είτε με τους γονείς αλλά και τη διαθεσιμότητα/προσβασιμότητα σε κάθε άθλημα.

Εκτύπωση

Να βλέπουν οι γονείς την προπόνηση;

Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2016 19:17. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Να βλέπουν οι γονείς την προπόνηση;Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα παιδιά εισέρχονται και παραμένουν στον αθλητισμό είναι «για να με βλέπουν οι γονείς μου». Να βλέπουν το παιδί-αθλητή να προσπαθεί, να κουράζεται, να χαίρεται και να διασκεδάζει.

Εκτύπωση

Για μια καλή σχολική χρονιά!

Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 10:13. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Για μια καλή σχολική χρονιά!!Μήνας οικογενειακής ανασυγκρότησης ο Σεπτέμβρης, που σηματοδοτείται από την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο. Ειδικά για τις οικογένειες με μικρά παιδιά ο μήνας αυτός είναι συνδεδεμένος με μια δημιουργική ανησυχία καθώς η είσοδός τους σε μεγαλύτερη τάξη ισοδυναμεί με την είσοδό τους σε μια νέα φάση της ανάπτυξής τους, πράγμα που φέρνει νέες δυνατότητες

Εκτύπωση

Πόσο επηρεάζει η γυμναστική το ύψος των αθλητών;

Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 20:27. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Πόσο επηρεάζει η γυμναστική το ύψος των αθλητών;Κατά μέσο όρο, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα στην γυμναστική έχουν κοντό ανάστημα. Είναι αλήθεια όμως ότι, αυτό το κοντό ανάστημα θεωρείται πλεονέκτημα στο άθλημα διότι δίνει στον αθλητή χαμηλότερο κέντρο βάρους το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις ασκήσεις γυμναστικής.

Εκτύπωση

Τα οφέλη της άσκησης και πώς θα την αγαπήσουν (και) τα παιδιά μας

Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2016 13:15. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Τα οφέλη της άσκησης και πώς θα την αγαπήσουν (και) τα παιδιά μαςΤα οφέλη της άσκησης είναι λίγο πολύ γνωστά. Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση και ας προχωρήσουμε στο διαταύτα που δεν είναι άλλο από την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, δηλαδή από την αξιοποίηση της γνώσης για την σημασία της άσκησης, στην καθημερινή ζωή. Η άσκηση λοιπόν προσφέρει:

Εκτύπωση

Διατροφικές οδηγίες για νεαρούς αθλητές ομαδικών αθλημάτων

Κυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 11:52. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Διατροφικές οδηγίες για νεαρούς αθλητές ομαδικών αθλημάτωνΗ ισορροπημένη διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού, την παραγωγή ενέργειας και τη διατήρηση της καλής του υγείας. Η άσκηση και ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής των παιδιών και των εφήβων και πρέπει να ενθαρρύνεται, αφού παρουσιάζει μεγάλα πλεονεκτήματα όσον αφορά τη φυσική αλλά και πνευματική κατάσταση ενός ανθρώπου.

Εκτύπωση

Θωρακίστε με φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό του παιδιού σας

Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015 17:56. Αναρτημένο Παιδί και άθληση

Θωρακίστε με φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό του παιδιού σαςΣυνήθως το φθινόπωρο είναι η εποχή που εμφανίζονται οι πρώτες κόκκινες μυτούλες και αρχίζει ο φαύλος κύκλος που περιλαμβάνει γρίπη, ιώσεις και κρυολογήματα. Τι μπορείτε όμως να κάνετε, έτσι ώστε να μην αρρωστήσει το παιδί σας και να μπορέσει να αντιμετωπίσει και να αντισταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις αντίξοες συνθήκες ενός βαρύ χειμώνα;

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip