Εκτύπωση

Γιατί η Γιόγκα είναι σημαντική για την υγεία σας;

06 Ιανουάριος 2016. Αναρτημένο Γιόγκα

Γιατί η Γιόγκα είναι σημαντική για την υγεία σας;Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η επικράτηση του άγχους και των ασθενειών έχει αυξηθεί δραματικά. Έχει αποδειχθεί σε έρευνα ότι οι ασθένειες, το άγχος και οι συναισθηματικές αναταραχές παράγουν μια μεταβολή στον τρόπο αναπνοής.

 

Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να καταφύγουμε σε παλιές καλές μεθόδους για τη μείωση των ασθενειών που συμβάλλουν στην εναρμόνιση της αναπνοής και του σώματος. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος είναι η γιόγκα.

Τα οφέλη της γιόγκα για την υγεία

• Ξεκινώντας , βοηθά στην επίτευξη του προσωπικού χρόνου καθημερινά μειώνοντας έτσι το επίπεδο στρες, καθώς η γιόγκα βοηθά επίσης στην ρύθμιση της αναπνοής.

• Η γιόγκα είναι ως επί το πλείστον κατανοητή όντας περιορισμένη σε asanas (στάσεις γιόγκα). Εμείς αποτυγχάνουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε στάση επιτυγχάνεται με τη ρύθμιση της αναπνοής .

Αυτό βοηθά στην ενοποίηση του σώματος, του μυαλού και της αναπνοής. Αφήνοντας τα άτομα να έχουν περισσότερο έλεγχο της αναπνοής, η γιόγκα φέρνει αρμονία στο σώμα και στη ζωή.

• Τα αποτελέσματά της στη μείωση του στρες μπορεί να αυξήσουν το επίπεδο της ανοσίας.

• Οι χαιρετισμοί στον ήλιο (sun salutations) και το Kapal Bhati pranayam είναι ένας καλός τρόπος για να μειώσετε το σωματικό βάρος. Η τακτική πρακτική της γιόγκα βοηθά επίσης στο να κρατήσετε τα επιπλέον κιλά μακριά .

• Οι στάσεις γιόγκα τεντώνουν και να ενισχύουν τους μύες . Έτσι, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος σας όταν κάθεστε, όταν στέκεστε και όταν περπατάτε.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η υγεία δεν είναι απλά η απουσία της ασθένειας. Πρόκειται για μια δυναμική έκφραση της ζωής - από την άποψη του πόσο χαρούμενοι είστε, και πόση αγάπη και ενθουσιασμό έχετε. Η γιόγκα, μαζί με την πραναγιάμα θεωρείται ένα ολιστικό πακέτο για να επιτευχθεί αυτή η κατάσταση .

Πηγή: Healthcaremagic.com

Αναδημοσίευση από http://www.fit-blaster.com/


FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip