Εκτύπωση

Τι είναι το T-BOW®

23 Δεκέμβριος 2012. Αναρτημένο Άσκήσεις

Τι είναι το T-BOW®Το T-BOW® είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης όλων των παραμέτρων της φυσικής κατάστασης, που πραγματοποιείται πάνω σε μια πλατφόρμα με δύο επιφάνειες εξάσκησης: μια σταθερή και μια ασταθή.

Οι ελαστικοί ιμάντες που πολύ έξυπνα προσαρτώνται πάνω του, παρέχουν πολλαπλές επιλογές αντίστασης και ποικιλία σημείων εφαρμογής τους, μετατρέποντας το T-BOW® σε ένα μικρό, φορητό «γυμναστήριο».

Η μεγάλη ποικιλία των μαθημάτων που μπορούν να πραγματοποιηθούν με τη χρήση του T-BOW®, το καθιστά μοναδικό σε σχέση με όλους τους άλλους εξοπλισμούς της αγοράς:

T-BOW® BALANCE

T-BOW® AEROBIC

T-BOW® BODY TONING

T-BOW® POWER TRAINING

T-BOW® CIRCUIT

T-BOW® POSTURE TRAINING

T-BOW® THERAPY

T-BOW® YOGA

T-BOW® PILATES

Τι είναι το T-BOW®

Αριθμός ερευνών που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να εξεταστεί η επίδραση του T-BOW® σε όλους τους παράγοντες της φυσικής κατάστασης, έδειξε τα εξής αποτελέσματα:

5-10 bpm χαμηλότερα και γρήγορη επαναφορά σε σφυγμό ηρεμίας

Βελτίωση της δύναμης 20-95%

Τι είναι το T-BOW®

Βελτίωση της ισορροπίας 30%

Επιπλέον, ο μεγαλύτερος αριθμός των συμμετεχόντων απάντησαν ότι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το μάθημα, ένιωσαν όμορφα και είχαν καλή διάθεση μετά τη λήξη του. Το T-BOW®, λοιπόν, αποτελεί τον μοναδικό εξοπλισμό στον κόσμο με τον οποίο μπορεί ο ασκούμενος να γυμναστεί συνολικά μέσα σε 60', αλλάζοντας έτσι εντελώς τον παραδοσιακό τρόπο εκγύμνασης που στόχευε αποσπασματικά σε μερικές μόνο (αν όχι σε μια) παραμέτρους της φυσικής κατάστασης, αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο-ασκούμενο σαν μια ολότητα.

Ευαγγελία Καζλάρη
συνεργάτιδα της Βαρβάρας Σολομωνίδου στην AthensTrainers®
 Σολομωνίδου Βαρβάρα    Σολομωνίδου Βαρβάρα    Σολομωνίδου Βαρβάρα      Σολομωνίδου Βαρβάρα    Σολομωνίδου Βαρβάρα 
Tel: +30 6950614115
 Fax: +30 2105757147
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 www.athenstrainers.gr
 www.ultimatepilatesofgreece.gr
 www.t-bow.gr 
 www.spi.com.gr
 http://www.personaltraininginmykonos.gr
 http://www.pilates4pregnants.gr
 http://www.facebook.com/pages/Athens-Greece/AthensTrainers/231884207402FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip