Εκτύπωση

Σάλτσα βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

24 Ιούνιος 2012. Αναρτημένο Dressings

Μερίδες 4

Υλικά

50ml (1/5 του φλιτζανιού) ξύδι βαλσάμικο

2 κοφτά κουταλάκια του γλυκού μέλι

15ml (1 κουταλιά της σούπας) μουστάρδα

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα βάζο και τα αναμειγνύουμε

Διατηρούμε το ντρέσινγκ στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε

Συντήρηση

Διατηρείται 2-3 μέρες στο ψυγείο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: (2 κουταλιές της σούπας 30γρ)

Ενέργεια: 77 kcal

Πρωτεΐνες: 0γρ

Υδατάνθρακες: 4γρ

Σάκχαρα: 4γρ

Λιπαρά: 7γρ

Κορεσμένα λιπαρά: 1γρ

Νάτριο: ίχνη

Παπασπανός Μ. Νικόλαος Κλινικός Διαιτολόγος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.diettips.gr


FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

tip