Εκτύπωση

Σπιτική πικάντικη σάλτσα με γιαούρτι και λαχανικά

24 Ιούνιος 2012. Αναρτημένο Dressings

Μερίδες 4

Υλικά

200γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%

1 μικρή αποξηραμένη πιπεριά τσίλι

2 αποξηραμένες ντομάτες (8γρ)

1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη 1 κουταλάκι του γλυκού νερό

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο

1/6 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο

1/6 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε στο μπλέντερ το τσίλι με την ντομάτα.

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο και το νερό

Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι

Συντήρηση

Διατηρείται 24 ώρες στο ψυγείο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: (2 κουταλιές της σούπας 50γρ)

Ενέργεια: 46 kcal

Πρωτεϊνες: 3γρ

Υδατάνθρακες: 4γρ

Σάκχαρα: 4γρ

Λιπαρά: 2γρ

Κορεσμένα λιπαρά: 0,5γρ

Νάτριο: 0,1γρ

Αλάτι: 0,24γρ

Φυτικές ίνες: ίχνη

Παπασπανός Μ. Νικόλαος Κλινικός Διαιτολόγος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.diettips.gr


FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

tip

Η Συνταγή της Εβδομάδας


stuffed-muscle-egg

Γεμιστά αυγά με πίτα