Εκτύπωση

Σάλτσα από ρόδι

03 Ιούνιος 2012. Αναρτημένο Dressings

Μερίδες 2

Υλικά

150γρ σπόρους ροδιού

1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι, κατά προτίμηση λευκό

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο θυμάρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ τα ρόδια και τα σπάμε ελαφρά με ένα πιρούνι

Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και το θυμάρι και ανακατεύουμε

Την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε

Συντήρηση

Διατηρείται 24 ώρες στο ψυγείο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 100γρ

Ενέργεια: 80kcal

Πρωτεΐνες: 1γρ

Υδατάνθρακες: 19γρ

Σάκχαρα: 17γρ

Λιπαρά: 0,5γρ

Κορεσμένα λιπαρά: 0γρ

Νάτριο: ίχνη

Αλάτι: ίχνη

Φυτικές ίνες: 4γρ

Παπασπανός Μ. Νικόλαος Κλινικός Διαιτολόγος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.diettips.gr
FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

tip

Η Συνταγή της Εβδομάδας


stuffed-muscle-egg

Γεμιστά αυγά με πίτα