Εκτύπωση

Από το στοίχημα για διασκέδαση στο επαγγελματικό στοίχημα

01 Μάρτιος 2017. Αναρτημένο Επικαιρότητα

Από το στοίχημα για διασκέδαση στο επαγγελματικό στοίχημαΠολλοί από εσάς θα έχετε σίγουρα αναρωτηθεί πως κάποιοι παίκτες του στοιχήματος έχουν καταφέρει να ζουν από το στοίχημα. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι ποια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνετε και εσείς ένας πετυχημένος παίκτης.

Ένα απλό φύλλο excel στο οποίο θα κρατάτε το ιστορικό των στοιχημάτων σας είναι σίγουρα απαραίτητο, ωστόσο δεν είναι αρκετό. Για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, πρέπει να εμβαθύνεται και να βρείτε τις τάσεις που δημιουργούνται. Οι επιτυχημένοι παίκτες είναι εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να μπορείτε να αναλύεται δεδομένα σε ότι αφορά τις αποφάσεις που πήρατε για την επιλογή των στοιχημάτων που ποντάρατε, τις επιδόσεις σας, ακόμα και τις σκέψεις που κάνατε πριν ποντάρετε.

Μία καλή αρχή μπορεί να γίνει βρίσκοντας το εύρος αποδόσεων που επιβεβαιώνεται πιο συχνά στα προγνωστικά στοιχήματος που κάνετε. Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες  ειδικεύονται στις μεγάλες αποδόσεις και ποντάρουν στα αουτσάιντερ. Κάποιοι άλλοι ποντάρουν πάντα στα φαβορί. Εντοπίστε και εσείς στο τι είστε πραγματικά καλοί και αφαιρέστε από το παιχνίδι σας όλα τα υπόλοιπα.

Είναι μία διαδικασία κομβικής σημασίας στο στοίχημα. Θα σας δείξει αν έχετε αναπτύξει στο παρελθόν φόρμουλες σε συγκεκριμένα σημεία κατά την διάρκεια της σεζόν, πότε έχετε μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας και πότε όχι, Για παράδειγμα, πολλοί επαγγελματίες δεν ποντάρουν όταν υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί κάνοντας τα παραπάνω παρατήρησαν πως είναι μία κατάσταση που τους οδηγεί σε χασούρα.

Ελέγξτε τα συναισθήματα σας

Όλοι οι παίκτες στοιχήματος έχουν αδυναμίες. Οι περισσότεροι έχουν την τάση να κυνηγούν τα χαμένα, ενώ κάποιοι ποντάρουν υπερβολικά πολύ όταν κερδίζουν συνεχόμενα. Όπως και να 'χει, τέτοιες καταστάσεις επηρεάζουν τα αποτελέσματα σας.

Τι πρέπει να κάνετε; Πρέπει να ερευνήσετε στην συναισθηματική σας αδυναμία και να δείτε  το πως επηρεάζει το παιχνίδι σας. Γυρίστε πίσω σε εκείνες τις φορές που τα συναισθήματα σας επηρέασαν πριν κάνετε ένα ποντάρισμα και σκεφτείτε πόσα χρήματα χάσατε από αυτό. Μόλις το κάνετε αυτό, τότε θα καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και θα μπορέσετε μελλοντικά να κοντρολάρετε τα ένστικτα σας πριν κάνετε ένα ποντάρισμα.

Βελτιώστε την στρατηγική σας

Όταν ξεκινήσατε το στοίχημα σίγουρα είχατε δοκιμάσει ένα σωρό στρατηγικές. Αν θέλετε να παίξετε στοίχημα για να βγάλετε κάποια επιπλέον χρήματα, πρέπει να κρατήσετε μόνο την αποδοτικότερη από αυτές τις στρατηγικές. Σκεφτείτε το σαν ένα τελετουργικό. Ακολουθείτε πάντα την ίδια διαδικασία πριν ποντάρετε.

Μην είστε βιαστικοί και ποτέ μην ποντάρετε επειδή ένα στοίχημα απλά σας αρέσει. Ακόμα χειρότερα είναι τα πονταρίσματα σε στοιχήματα που δεν είστε 100% σίγουροι ότι αξίζουν ποντάρισμα. Είναι καλύτερα να μην ποντάρετε καθόλου, από το να ποντάρετε σε ένα στοίχημα που δεν συνάδει με την στρατηγική σας. Πειθαρχήστε και ακολουθήστε το τελετουργικό.

Κανένας επαγγελματίας δεν παίζει με πραγματικά χρήματα σε συστήματα που δεν έχει δοκιμάσει. Πρώτα τα τεστάρει εικονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, έπειτα αναλύει τα αποτελέσματα και αποφασίζει αν θα το βάλει στο παιχνίδι του.

Προστατεύεστε το κεφάλαιο σας

Για να γίνετε επαγγελματίας παίκτης, πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε άψογα το κεφαλαίο σας. Πλέον το στοίχημα δεν είναι διασκέδαση, αλλά επένδυση. Και όπως σε όλες τις επενδύσεις, χρειάζονται χρήματα, τα οποία θα γεννήσουν περισσότερα χρήματα. Αποφασίστε εξ αρχής τον τρόπο που θα ποντάρετε και πως θα μεταβάλλονται τα πονταρίσματα μέσα στην σεζόν.  

Επισκεφθείτε το bookmakers.gr για να διαβάσετε τα πιο ψαγμένα άρθρα στοιχηματικής θεωρίας και το πως θα διαχειριστείτε το στοιχηματικό σας κεφάλαιο.

Μην φοβάστε τα δυνατά πονταρίσματα

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίζετε φοβισμένα και όταν το απαιτούν οι περιστάσεις ιδιαίτερα επιθετικοί. Οι bookmakers δεν ενδιαφέρονται και πολύ για το αποτέλεσμα ενός αγώνας, αφού λόγω της γκανιότας ότι και να συμβεί θα έχουν κέρδος. Το μόνο που κάνουν είναι ανάλογα με τα πονταρίσματα που δέχονται μεταβάλουν τις αποδόσεις να απλά να μεταβάλουν τις αποδόσεις.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, πολλές φορές η απόδοση που προσφέρει ο bookmaker δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική πιθανότητα επαλήθευσης ενός σημείου. Ως εκ τούτου δημιουργούνται αποδόσεις που είναι μεγαλύτερες από ότι θα έπρεπε. Είναι η λεγόμενη αξία στο στοίχημα (Value betting). Aυτό που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή μέχρι να έρθει η απόδοση στο σημείο που πρέπει. Από εκεί και πέρα, επιτεθείτε.

FacebookTwitter