Εκτύπωση

Game of Thrones Γνωρίζουν κάτι περισσότερο οι στοιχηματικές εταιρίες

28 Φεβρουάριος 2017. Αναρτημένο Επικαιρότητα

Game of Thrones Γνωρίζουν κάτι περισσότερο οι στοιχηματικές εταιρίες Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και σίγουρα ούτε η τελευταία. Αναφερόμαστε στις ξένες σειρές, που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα το Game of Thrones, αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.

Και παλαιότερα είχαμε φανατικούς φίλους σειρών (βλ. Φιλαράκια), ωστόσο από που γίνεται με το GOT (Game Of Thrones) δεν έχει προηγούμενο. Είναι δεδομένο πως σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, έστω και ένας θα παρακολουθεί μανιωδώς την συγκεκριμένη σειρά, Τώρα, αν όλα τα μέλη της παρέας (πράγμα καθόλου σπάνιο) στήνονται με τις ώρες μπροστά από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το GOT, τότε το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει κάποιο άλλο θέμα συζήτησης πέρα από την πλοκή της σειράς!

Σύμφωνα με το IMDb, το Game of Thrones είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, κάτι που εκτός από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, φαίνεται και στα πολλά βραβεία που ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει, αλλά και στις διθυραμβικές κριτικές από τους αρμόδιους.

Βλέπετε, η φύση της σειράς είναι τέτοια, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές και προφανώς αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους της επιτυχίας της. Το Game of Thrones βασίζεται σε σειρά βιβλίων, ωστόσο παρατηρούνται αλλαγές όσον αφορά το τηλεοπτικό σενάριο, γι' αυτό κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι θα συμβεί. Το ερώτημα, όμως, είναι αν οι στοιχηματικές εταιρίες γνωρίζουν κάτι περισσότερο για την έκβαση της σειράς, που σπάει το ένα ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο...

Μία από τις πιο γνωστές εταιρίες που έχει κυκλοφορήσει αγορές σχετικά με το Game of Thrones είναι η εταιρία στοιχήματος  Sportingbet. Είναι επόμενο πολλοί από τους φανατικούς φίλους της σειράς να μην ασχολούνται με το στοίχημα, ωστόσο ίσως θα πρέπει να ρίξουν μία ματιά στις αποδόσεις, αφού δεν είναι απίθανο να βρουν εκεί στοιχεία σχετικά με τα επόμενα επεισόδια και τα όσα πρόκειται για συμβούν.

Μία από τις πλέον διάσημες αγορές, αφορά τον επόμενο χαρακτήρα που θα πεθάνει. Πρώτα φαβορί είναι οι Yara Greyjoy, Petyr Baelish, ενώ ακολουθούν οι Thoros of Myr, Jaime Lannister, Benjen Stark και Any Sand Snake. Επόμενοι στη λίστα της Sportingbet είναι οι Any White Walker, Beric Dondarion, Euron Greyjoy, Robin Arryn και Grey Worm. Όσοι έχετε κάποια έμπνευση, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας, με βάση -φυσικά- τα όσα έχετε ήδη δει μέχρι τώρα. Σημειώστε ότι το αποτέλεσμα του στοιχήματος κρίνεται αποκλειστικά από την έκβαση της σειράς και όχι από τα όσα γράφουν τα βιβλία!

Σε επιμέρους ειδικά στοιχήματα, πολλά πονταρίσματα δέχεται η αγορά για τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει ο επόμενος θάνατος, εκεί όπου φαβορί είναι το White Walker, το σπαθί, το κάψιμο, ο αποκεφαλισμός και το τόξο. Ακολουθούν -με λιγότερες πιθανότητες βάσει αποδόσεων-  το δηλητήριο και η κρεμάλα.

Από εκεί και πέρα, φαβορί στη Sportingbet για το ποιο «πρόσωπο» θα εμφανιστεί πρώτο στη Season 7 είναι κατά σειρά: Dragon, White Walker,  Sand Snake, Arya Stark, Bran Stark, Cersei Lannister, Daenerys Targaryen, Euron Greyjoy, Jaqn H'ghar, Jaime Lannister, Jon Snow, Lord Varys, Missandei, Petry Baelish, Samwell Tarly, Sansa Stark, Theon Greyjoy, Tyrion Lannister και Yara Greyjoy. Όπως καταλαβαίνετε, εδώ η πρόβλεψη είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι πιθανότητες μοιάζουν μοιρασμένες.

Μην νομίζετε ότι οι επιλογές σας τελειώνουν εδώ, αφού η Sportingbet έχει ανοίξει αγορά και για το επόμενο θύμα της Arya Stark εκεί όπου οι αποδόσεις «βλέπουν» πως οι Thoros of Myr και Beric Dondarrion έχουν τις περισσότερες πιθαότητες. Τέλος, μπορείτε να προβλέψετε αν ο Stannis Baratheon είναι νεκρός ή ζωντανός, αλλά και να ποντάρετε σε ειδικά στοιχήματα αποκλειστικά για την 7η σεζόν της σειράς, όπως αν η Cersei Lannister και η Any Stark θα πεθάνουν στη διάρκεια αυτής.

Τα παραπάνω είναι αρκετά πιθανό να σας δώσουν κάποιες ιδέες για την έκβαση της σειράς. Αν αποφεύγετε μανιωδώς τα spoilers, τότε καλύτερα να μην κοιτάξετε τις αγορές της Sportingbet. Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει και στοίχημα για το ποιος θα κάτσει στον Θρόνο στο φινάλε του Game of Thrones. Εκεί οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς, με το μεγάλο φαβορί, πάντως, να είναι η Daenerys Targaryen και τον Jon Snow να ακολουθεί. Γνωρίζουν κάτι οι στοιχηματικες εταιρίες; Θα φανεί στο μέλλον...

FacebookTwitter