Εκτύπωση

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28 Φεβρουάριος 2017. Αναρτημένο Επικαιρότητα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do Ελλάδος διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Taekwon-Do I.T.F. Ανδρών – Γυναικών 2017, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 09:30 π.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ενήλικους αθλητές-τριες του Taekwon-Do I.T.F, οι οποίοι με τη διάκρισή τους θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα που θα ταξιδέψει τον Απρίλιο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do I.T.F. 2017. Οι αθλητές-τριες θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα:

-          SPARRING (ελεύθερη μάχη): Είναι το πιο εντυπωσιακό και δημοφιλές αγώνισμα, στο οποίο οι δύο αγωνιζόμενοι αθλητές καλούνται να εφαρμόσουν τεχνικές επίθεσης και άμυνας, αξιοποιώντας ικανότητες, όπως η τεχνική, η δύναμη, η ταχύτητα και η αλτικότητα.

-          TUL (Σκιαμαχία): Είναι η βάση της δομής του Taekwon-Do ITF και αποτελείται από την διαδοχική τέλεση συγκεκριμένων επιθετικών και αμυντικών κινήσεων απέναντι σε έναν ή περισσότερους φανταστικούς αντιπάλους.

-          ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ: Πρόκειται για ένα συναρπαστικό αγώνισμα, όπου οι αθλητές συναγωνίζονται ως προς το ύψος (άνω των 2,80 μέτρων) και το μήκος σε πέντε διαφορετικές τεχνικές.

-          ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ: Ένα εξίσου ιδιαίτερο αγώνισμα του Taekwon-Do ITF, στο οποίο στόχος του αγωνιζόμενου αθλητή είναι η θραύση όσο το δυνατόν περισσότερων σανίδων με άρτια τεχνική εκτέλεση του κάθε χτυπήματος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τιμώντας έτσι τους αγωνιζόμενους αθλητές, οι οποίοι με την προσπάθειά τους προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της χώρας μας. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Από τα γραφεία της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος

FacebookTwitter