Εκτύπωση

Μανίκα Βάσια

01 Οκτώβριος 2012. Αναρτημένο Συνεργάτες

Βάσια ΜανίκαΗ Βάσια Μανίκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (2005). Έκτοτε εξασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου ως ελεύθερη επαγγελματίας. Από το 2005 είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και την ίδια χρονιά ξεκινά η συνεργασία της με την Εταιρία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ευεξίας και Διατροφής nutrimed, στην οποία σήμερα είναι υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών.

Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει συνεργασίες με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και θέσεις Υπεύθυνου Διαιτολόγου σε Εταιρία Διαιτητικού catering (CardioFit), σε daily spa (La Prairie Luxury Treatments στην Κηφισιά) κα. Διετέλεσε υπεύθυνη διαιτολόγος της ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) από τον Μάρτιο 2009 ως τον Μάρτιο 2010. Από τον Μάιο 2011 και για ένα χρόνο διετέλεσε υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος του Health Club ASANA Eleni Petroulaki- Ivic στην Κηφισιά, ενώ από τον Οκτώβριο 2011 είναι υπεύθυνη του Διαιτολογικού Τμήματος στο SWAN Beauty Lounge.

Έχει συχνή εμφάνιση σε τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα διατροφής (ET1, NET, ΕΡΤ ψηφιακή, ΣΚΑΙ, Κανάλι 10), ενώ αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Είναι ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Latina Loca στα Μελίσσια, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος.

Βάσια Μανίκα

FacebookTwitter

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip