Εκτύπωση

Κατσογριδάκη Γεωργία

02 Δεκέμβριος 2012. Αναρτημένο Συνεργάτες

Γεωργία ΚατσογριδάκηH Γεωργία Κατσογριδάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Βιοτεχνολογία από το τμήμα Βιοχημείας, και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στην μελέτη των επιπέδων λεπτίνης σε παχύσαρκους και λεπτόσαρκους και τις διατροφικές ελλείψεις μετά από βαριατρικές επεμβάσεις.

Εχει πολυσχιδή επαγγελματική δράση, δεδομένου ότι εργάζεται ως ιδιώτης διαιτολόγος από το 2005, ενώ εχει διατελέσει και εκπαιδευτικός στα ΤΕΙ Λάρισας. Η εμπειρεία της περιλαμβάνει και τη διαχείρηση κλινικών περιπτώσεων, δεδομένου ότι έχει συνεργασία με τη Μονάδα Τεχνητου Νεφρού και τη χειρουργική κλινική του πανεπιστημιακου νοσοκομείου Λάρισας.

Παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια σχετικά με το κλάδο της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ειναι σε επαφή με την τρέχουσα ιατρική γνώση.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και άλλων διεθνών και ξένων οργανισμών.

Συνεργάζεται επίσης με την Κοινότητα Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων καθώς επίσης και με την φιλανθρωπική οργάνωση "Ευχή Ζωής" που συμπαρίσταται σε κακοποιημένες γυναίκες - θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Νεoφύτου 1 (6ος όροφος) - Λάρισα
Υ/μα: Αχιλλέως 9 (1ος όροφος) - Φάρσαλα
Τηλ. & fax: 2410 532 660 - 2491025055
Κιν: 6972 720 328
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κατσογριδάκη Γεωργία

FacebookTwitter

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip