Εκτύπωση

Μπήτρου Φωτεινή

02 Νοέμβριος 2013. Αναρτημένο Συνεργάτες

Φωτεινή ΜπήτρουH Φωτεινή Mπήτρου είναι γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Koyros Gym στην Αίγινα. Υπήρξε ιδρύτρια της ομάδας κλασικού αθλητισμού (στίβου) Αίγινας (Ο.Α.ΚΟΥΡΟΣ.ΑΙΓΙΝΑΣ), στην οποία ήταν πρόεδρος για 5 χρόνια, ασχολήθηκε επί 12 χρόνια με τον κλασσικό αθλητισμό (800-1.500 μ.) και ήταν πρωταθλήτρια στίβου με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. 14 χρόνια ασχολείται συστηματικά με το aerobic και τα βάρη, και έχει συμμετάσχει σε ανάλογες διοργανώσεις στο Fitness. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με τη Yoga και το Pilates. Διδάσκει Hatha, Restorative, Ashtanga και Vinyasa Yoga.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Φωτεινή είναι επαγγελματίας ναυαγοσώστης.

Ασχολείται με την εκγύμναση παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με κολύμβηση, ενόργανη, kids yoga,kids trabolino και παιδική χορογραφία αλλά και μουσικοκινητική για παιδιά.

Σύντομο Βιογραφικό

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Στίβου

1η στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στην Ολυμπία το 1996

συμμετοχή στο Παγκόσμιο Ανωμάλου Δρόμου στην Ιαπωνία (μέλος Εθνικής Ομάδας) το 1998

1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 800μ το 1999

3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 1500μ το 1999

2η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στο Fitness στην Κύπρο το 2000

3η Βαλκανιονίκης στο Fitness στη Κωνσταντινούπολη το 2001

1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Fitness 2003

3η Βαλκανιονίκης στο Fitness στην Σόφια το 2003

Σεμινάρια στο San Francisco στο Green Path Yoga studio,Ashtanga Yoga στο στούντιο It's Yoga(14 day programme) στο San Francisco,Integral Yoga Institute of San Francisco part time training (270 hours) 2012-2013 & στη μαρίνα on board sup Yoga πάνω σε σανίδα surf 2013!

Η Φωτεινή αναφέρει:

"Η πιο συναρπαστική «σχολή» που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια είναι η ιδία η Ζωή. Για αυτό και συνεχίζω με αμείωτο ενδιαφέρον τη σπουδή μου γύρω από το fitness ,παρακολουθώντας σεμινάρια, διαλέξεις και μαθήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό θεωρώντας πολύ σημαντικό να παραμένω πάντα μαθήτρια σε αυτή τη ζωή.

Η ομάδα του γυμναστηρίου μας πάντα δίπλα σας είναι κοντά σας για να σας μυήσει στο χώρο και έχει σαν σύνθημα γίνει η αλλαγή που θέλεις να δεις!

Το πρόγραμμα το φτιάχνεις εσυ με βάση τη διάθεση σου και την αντοχή σου και εμεις είμαστε δίπλα σου να σε βοηθήσουμε."

FacebookTwitter

Ροή ειδήσεων

Η πιο γλυκιά σελίδα

SFbBox by afl odds

tip