Εκτύπωση

Συνέντευξη της Χριστίνας Βασιλειάδου στο athlisis

Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2016 15:28. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Χριστίνα ΒασιλειάδουΗ Χριστίνα Βασιλειάδου γεννήθηκε πριν 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πρώην πρωταθλήτρια κωπηλασίας, ο αθλητισμός ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Εκτύπωση

Αθλητική Αποδόση και Συμπληρώματα Διατροφής

Κυριακή, 10 Ιούλιος 2016 23:21. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Χαραλαμπίδης Γιώργος(Θέτοντας ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την αθλούμενη κοινότητα παγκοσμίως . Ανοίγοντας ένα μεγάλο προς συζήτηση κεφάλαιο}.

Διαδικτυακή συζήτηση με τον Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο/ Fitness Trainer Χαραλαμπίδη Γεώργιο , για ένα θέμα που βασάνιζε και βασανίζει την κοινωνία του αθλητισμού.

Εκτύπωση

Νέα μπάρα γυμναστικής-Ελληνική πατέντα!

Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2016 15:23. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

ΝΕΑ μπάρα γυμναστικής-Ελληνική πατέντα!Η εφευρετικότητα των Ελλήνων είναι ευρέως γνωστή. Αυτή τη φορά «χτύπησε» τον κλάδο του fitness και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια νέα μπάρα γυμναστικής η οποία ήδη ξεκίνησε να «εισβάλλει» στις αμερικάνικες αίθουσες γυμναστικής. Ονομάζεται Νίκος Δαφλίδης και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Εκτύπωση

Συνέντευξη του Αλέξη Κολιτσόπουλου στο athlisis

Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 10:42. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Σε αγώνα στους Ολυμπιακούς του 2004Ο Αλέξης Κολιτσόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει η σύγχρονη Ελληνική πάλη. Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1975 στην Αθήνα όπου έζησε εκεί μέχρι το 2005. Από το 2005 και μετά ζει στο Κατάκολο μαζί με τη σύζυγο του και τα τρία του παιδιά. Έχει ανακηρυχτεί πρωταθλητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Εκτύπωση

Συνέντευξη του Παναγιώτη Μουγγού στο athlisis

Τετάρτη, 21 Μάιος 2014 01:31. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Παναγιώτης ΜουγγόςΟ Παναγιώτης Μουγγός γεννήθηκε πριν από 41 χρόνια στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό ( ποδόσφαιρο , μπάσκετ , στίβο κ.α. ) αλλά αυτό που τον κέρδισε ήταν οι πολεμικές τέχνες. Έχει Μαύρη Ζώνη , 5 Dan στο TAE KWON DO , και Μαύρη Ζώνη στο KICK BOXING .

Εκτύπωση

Η συνταγή τής... εκτόξευσης τού Κώστα Φιλιππίδη

Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 15:40. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Η συνταγή τής... εκτόξευσης τού Κώστα Φιλιππίδη Οριό του, είναι ο ουρανός. Και μέσα στα όνειρά του, το να πηδήσει τουλάχιστον 17 εκατοστά πιο ψηλά από ό,τι έως τώρα (5,83μ.). Ο Κώστας Φιλιππίδης συγκαταλέγεται στους καλύτερους άλτες επί κοντώ του κόσμου. Η πολύχρονη συνεργασία του με τον προπονητή του, παλαιό Βαλκανιονίκη, Δημήτρη Κυττέα, τον έχει οδηγήσει ψηλά. Κυριολεκτικά.

Εκτύπωση

Συνέντευξη του Χρήστου Λογοθέτη στο athlisis

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 23:11. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Λογοθέτης ΧρήστοςΟ Χρήστος Λογοθέτης στις 16 Αυγούστου 2013 έγινε ο 6ος Έλληνας που κατάφερε να διαπλεύσει το στενό της Μάγχης μετά από κολύμβηση 16 ωρών και 12 λεπτών. Είναι ιδρυτικό μέλος και αθλητής Πανελλήνιου Σωματείου Μαραθώνιας και Χειμερινής Κολύμβησης. Πυροσβέστης στο επάγγελμα, πρωταθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών.

Εκτύπωση

Συνέντευξη της Ολυμπίας Πετσούδη στο athlisis

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 11:56. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Πετσούδη  ΟλυμπίαΗ Πετσούδη Ολυμπία Πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα με εμπόδια, γεννήθηκε στα Γιαννιτσά. Εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2001 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Τρίκαλα, για να το κερδίσει και να γίνει σταθμός στην καριέρα της. Πεισματάρα και επίμονη... κατάφερε να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο που ήταν άτυχο να βρεθεί στο πέρασμα της... και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του αγωνίσματος.

Εκτύπωση

Συνέντευξη του Κλεάνθη Μπάργκα στο athlisis

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 16:27. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Κλεάνθης Μπάργκας O Κλεάνθης Μπάργκας γεννήθηκε πριν 35 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Με την ποδηλασία ασχολήθηκε από την ηλικία των 13 ετών στον ποδηλατικό όμιλο <<ΒΕΛΟΣ>> όπου παρέμεινε καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Οι κυριότερες διακρίσεις του είναι:

Εκτύπωση

Συνέντευξη του Άρη Γρηγοριάδη στο athlisis

Κυριακή, 19 Μάιος 2013 17:11. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Άρης ΓρηγοριάδηςΟ Άρης Γρηγοριάδης γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με την κολύμβηση από έξι χρονών. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η ελληνική κολύμβηση. Το 2005 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μόντρεαλ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο. Την ίδια χρονιά είχε αναδειχθεί κορυφαίος αθλητής της χρονιάς από

Εκτύπωση

Συνέντευξη της Βασιλικής Μιλλούση στο athlisis

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013 19:16. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Βασιλική ΜιλλούσηΗ Βασιλική Μιλλούση γεννήθηκε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με την γυμναστική από την πολύ μικρή ηλικία των τεσσάρων χρόνων. Πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, στη Γερμανία (21-24 Μαρτίου) προσθέτοντας

Εκτύπωση

Συνέντευξη της Μαρίας Πρεβολαράκη στο athlisis

Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2013 02:30. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Συνέντευξη της Μαρίας Πρεβολαράκη στο athlisisΗ Μαρία Πρεβολαράκη γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα και είναι αθλήτρια του Εθνικού Γ.Σ. Αγωνίζεται στην κατηγορία των 55 κιλών. Το 2007 ήταν πρώτη στο Ευρωπαϊκό Κορασίδων. Το 2011 ήταν πρώτη στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων και 3η στο Παγκόσμιο Νεανίδων.

Εκτύπωση

Συνέντευξη της Ελένης Αυλωνίτου

Κυριακή, 03 Μάρτιος 2013 21:22. Αναρτημένο Συνεντεύξεις

Ελένη Αυλωνίτου,Η Ελένη Αυλωνίτου, πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση για 10 χρόνια και κάτοχος 7 πανελληνίων ρεκόρ και 4 βαλκανικών, έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου και έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες.

FacebookTwitter